OM OSS

Vårt företag har funnits sedan 2000. Sedan själva början av JS Renovering jobbar vi med reparationer av hus, lägenheter och kontor. Våra tjänster karaktäriseras av allsidighet och professionalism i utförandet. Vi garanterar en genomgående hög kvalitet på utförande av renoverings- och byggtjänster. Vi sysslar även med ombyggnad av befintliga, eller byggande av nya, anläggningar, på uppdrag av företag eller privatpersoner. Oavsett om vi renoverar en lägenhet eller bygger ett stort hus - alltid strävar vi efter att se till att vårt arbete bidrar till Kundernas nöje.

Kundnöjdheten med våra tjänster bekräftas av referenser som vårt företag fick – i våra portfölj finns rekommendationer från Kunder från Polen, Litauen och Sverige, eftersom vi är verksamma i dessa länder. På begäran visar vi dessa referenser till potentiella uppdragsgivare.

Tack vare många års erfarenhet inom byggbranschen, höga kvalifikationer och regelbunden utbildning, är vi ett företag som fokuserar på att erbjuda våra Kunder tjänster av exceptionell kvalitet. Vi gör allt för att säkerställa att Kunden kommer tillbaka till oss och rekommenderar oss till sina vänner. Våra företags mission är kvalitet, integritet, tillförlitlighet och att uppfylla våra Kunders önskemål.

« tillbaka